dimecres, 4 de gener del 2012

BENVINGUTS A NOVA ESQUERRA INDEPENDENTISTA

Aquest bloc juntament les aplicacions de les xarxes socials com el twitter i el facebook vol ser un punt de trobada de diferents militants i simpatitzants  d'organitzacions polítiques i socials de l'esquerra nacional i independentista.

Persones vinculades a les CUP, ERC, ICV... i independents creiem que cal  crear complicitats i sinergies per promoure un bloc ampli d'esquerres i independentista. Un bloc  que treballi per la independència i que sigui alternativa a la dreta regionalista de CiU  que promou  les polítiques neoliberals que afecten a les classes populars i mitjanes del nostre país.

Des de la diversitat i des de la pluralitat treballem per construir l'alternativa necessària: d'esquerres i independentistes cap a la República Catalana. Cal una nova Esquerra Independentista!. Sumem per multiplicar!

@novaei

6 comentaris:

  1. La INDEPENDENCIA será muy difícil conseguirla si verdaderamente se quiere.
    La única manera de conseguirlo, es uniendo a TODOS los independentistas sean de cualquier IDEOLOGÍA y proclamarla en el Parlament de manera UNILATERAL si se consigue una mayoría SIMPLE.
    En las propagandas electorales que se hagan, se ha de DECLARAR la prioridad de la INDEPENDENCIA sobre las ideologías.
    La abertura de un PARLAMENT constituyente para la NACIÓN catalana estaría compuesta por los diputados elegidos y tendrían como misión la derogación del Decreto de Nueva Planta y la reintauración de las Constituciones Catalanas.
    Se solicitaría una consulta posteriormente de aceptación ó rechazo a la ciudadanía.
    Y comenzaría el proceso de libertad en CATALUNYA para la nueva política del ESTADO CATALÁN.

    ResponElimina
  2. ...Això fa un "Tuf" de ser un altre invent SCxI per dividir al Independentisme català, que tira cap enrere.

    El Independentisme ha de ser TRANSVERSAL... Amb les CUP, ERC, IC-V... i molts més.

    L'Independentisme no és de "Dretes" ni "d'Esquerres.

    ResponElimina
  3. Doncs jo no veig pas malament aquesta iniciativa. Els independentistes de dretes són tots agrupats entorn a CiU, i CiU ja ha demostrat per activa i per passiva que ara per ara no pensa fer passos cap a la independència. Per tant, una unió dels independentistes d'esquerres no és trencar cap unitat. Unitat que ara per ara no existeix. I si les coses ens mouen, pel camí ens trobarem amb els companys que s'identifiquen amb postures més de dretes. Perquè el que sí que és cert és una cosa: a la independència no hi arribarem ni per la dreta ni per l'esquerra. O hi anem tots o no hi arribarem mai.

    ResponElimina
  4. Estic confús. Esquerra al seu últim programa electoral proposava un pacte fiscal i no l'independència. ICV mai ha sigut independentista. Voleu dir els de les CUP que no us equivoque de partits?

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. crec que el bloc ha de ser alternativa no només de la dretana ciu , sinó també de la pseudo-esquerra espanyolista del psc . o volem més tripartits ?

    ResponElimina